2231400301 6972149423 Ναυπάκτου 19, Λαμία ilia1968papa@hotmail.com
 
 


 ΠΑΠΑΣ ΗΛΙΑΣ 
Σκαλωσιές & Μονώσεις Κτιρίων Λαμία

Η επιχείρησή μας “Παπάς Ηλίας” η οποία εδρεύει στην Λαμία, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την τοποθέτηση και ενοικίαση σκαλωσιών - ικριωμάτων καθώς και με παντός τύπου μονώσεις σε κτίρια σε όλη την Λαμία.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις στο χώρο των μονώσεων και εφαρμόζοντας τις καλύτερες μεθόδους, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία μόνωσης επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να σας εγγυηθούμε για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Παράλληλα, διαθέτουμε σκαλωσιές τις οποίες τις προσφέρουμε προς ενοικίαση για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
Η οργάνωση, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, η τεχνογνωσία και τα μέτρα ασφαλείας που παίρνουμε, σε συνδυασμό με την διαρκή ενημέρωσή μας και την επένδυση σε σύγχρονα συστήματα σκαλωσιών, μας καθιστούν ικανούς να τοποθετήσουμε τις σκαλωσιές - ικριώματα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, σε μικρά έργα, μεγάλα ή έργα ευρείας κλίμακας, η επιχείρησή μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούν να ανταπεξέλθουν και να σας προσφέρουν την ιδανική λύση καθώς και να σας εγγυηθούν για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση και τις συμφέρουσες για εσάς τιμές, αποτελούν τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν την επιχείρησή μας να ξεχωρίζει και να την προτιμούν όλο και περισσότεροι πελάτες από την Λαμία και όλη την Φθιώτιδα.

Στόχος, όραμα και υπόσχεση μας, η αδιάκοπη αναβάθμιση των υπηρεσιών μας για την μέγιστη ικανοποίηση της αγοράς και του κάθε μας εκλεκτού πελάτη.
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να τα προτείνουμε την καλύτερη λύση
για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να μας αναθέσετε.