2231400301 6972149423 Ναυπάκτου 19, Λαμία ilia1968papa@hotmail.com
hero image
 
 


 ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΚΑΛΩΣΙΩΝ 
Παπάς Ηλίας | Σκαλωσιές & Μονώσεις Κτιρίων Λαμία

Οι σκαλωσιές ή αλλιώς τα ικριώματα χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο για οποιαδήποτε εξωτερική εργασία σε ψηλά κτίρια όπως χρωματισμούς, σοβατίσματα και γενικά ότι μπορεί να χρειαστεί μια οικοδομή στο στάδιο της κατασκευής της.

Εάν λοιπόν χρειάζεστε μεταλλικές σκαλωσιές για να ολοκληρώσετε μια εργασία σε ψηλό σημείο, δεν χρειάζεται ή τουλάχιστον δεν είναι συμφέρον για εσάς να αγοράσετε σκαλωσιές, καθώς θα πληρώσετε πολύ μεγαλύτερο αντίτιμο για κάτι που ουσιαστικά δεν χρειάζεστε για πάντα. Μπορείτε πολύ απλά να νοικιάσετε σκαλωσιές - ικριώματα.

Διαθέτοντας χρόνια πείρα στο χώρο των σκαλωσιών - ικριωμάτων, η επιχείρησή μας “Παπάς Ηλίας” η οποία εδρεύει στην Λαμία, σας προσφέρει με συνέπεια και επαγγελματισμό υπηρεσίες ενοικίασης και τοποθέτησης σκαλωσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ 
προς ενοικίαση σκαλωσιές, ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε την μεταφορά τους και την τοποθέτησή τους, βάση των κανόνων του κράτους, στον χώρο σας. Οι σκαλωσιές παραμένουν στο χώρο σας για το διάστημα που επιθυμείτε και με την ολοκλήρωση της εργασίας σας, το έμπειρο προσωπικό μας θα αναλάβει με προσοχή το λύσιμο των σκαλωσιών και την απομάκρυνσή τους από το χώρο σας.

Η υπηρεσία ενοικιάσεις σκαλωσιών που σας προσφέρει η επιχείρησή μας, απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν έναν έμπιστο συνεργάτη.

Έτσι, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους πελάτες μας και με γνώμονα τη διασφάλιση της ακεραιότητας του εργαζόμενου, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε και να προτείνουμε λύσεις για αυτό τον τόσο σημαντικό χώρο της οικοδομής.
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να τα προτείνουμε την καλύτερη λύση
για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να μας αναθέσετε.