2231400301 6972149423 Ναυπάκτου 19, Λαμία ilia1968papa@hotmail.com
hero image
 
 


 ΜΟΝΩΣΕΙΣ 
Παπάς Ηλίας | Σκαλωσιές & Μονώσεις Κτιρίων Λαμία

Η μόνωση σε ένα κτίριο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για αρκετούς λόγους. Ο σημαντικότερος είναι ότι προστατεύει το κτίριο το χειμώνα από τις θερμικές απώλειες και την υγρασία και το καλοκαίρι εμποδίζει τη θερμότητα του περιβάλλοντος να εισχωρήσει στον εσωτερικό χώρο.

Η επιχείρησή μας “Παπάς Ηλίας” η οποία εδρεύει στην Λαμία, εξειδικεύεται στην σωστή και αποτελεσματική μόνωση κτιρίων. Χάρη στη μακροχρόνια πορεία της στο χώρο μπορεί να αναλάβει την θερμοπρόσοψη του κτιρίου σας καθώς και την μόνωση της ταράτσας σας, προσφέροντάς σας ένα άριστο αποτέλεσμα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ 
Η θερμοπρόσοψη, αποτελεί μία εξαιρετική μέθοδο για την μόνωση των κτιρίων και την προστασία τους από παράγοντες όπως τα έντονα καιρικά φαινόμενα και μεταβολές της θερμοκρασίας. Μπορεί να είναι εσωτερική ή εξωτερική και χωρίς να επηρεάσει στο παραμικρό την εμφάνιση του χώρου, εσωτερικά ή εξωτερικά.

Το έμπειρο προσωπικό μας αφού μελετήσει το χώρο σας μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χωρίς κακοτεχνίες, φροντίζουμε πάντα ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ 
Καθώς η ταράτσα είναι το σημείο του κτιρίου που δέχεται τις μεγαλύτερες καταπονήσεις από τις μεταβολές της θερμοκρασίας στο περιβάλλον, μία αποτελεσματική μόνωση είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνεται σε συνδυασμό με τη στεγανοποίηση για ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Μία σωστή μόνωση ταράτσας μπορεί να μειώσει μέχρι και 40% τη συνολική απώλεια θερμοκρασίας στο κτίριο μας και μας παρέχει μεγάλη οικονομία πετρελαίου ή ρεύματος.

Με άριστη γνώση σχετικά με τα μονωτικά και στεγανωτικά προϊόντα, η επιχείρησή μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούν να σας εξασφαλίσουν ότι η μόνωση της ταράτσας σας θα προστατέψει την κατοικία σας για πολλά χρόνια.
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να τα προτείνουμε την καλύτερη λύση
για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να μας αναθέσετε.